Appel thee cocktail

Zet de vruchtenmelange Turkse Appel met 1 liter kokend water en laat het minimaal 40 minuten trekken. Giet de thee in een kan gevuld met ijs en laat afkoelen. Voeg de schijfjes limoen, de schijfjes appel en een handvol basilicumblaadjes toe aan de thee en laat ongeveer een uur trekken.

Cocktail: Maak de ijsthee zoals hierboven beschreven en voeg naar wens droge witte wijn toe.

 

Tip: voeg bij het serveren onze gedroogde schijfjes limoen of appel toe !

Ingrediënten:

8 volle theelepels Turkse Appel

1 limoen

1 appel

basilicum

IJs blokjes 

Bitter Lemonade Cocktail

Zet de vruchtenmelange Bitter Lemon en Rozemarijn met 1 liter warm water (95°C) en laat het een 15 minuten trekken.  Giet de thee in een kan gevuld met ijs en laat afkoelen. Pers een halve citroen en een halve grapefruit uit en voeg het sap toe aan de koude thee. Garneer met het resterende gesneden fruit en rozemarijn takjes en serveer.

Cocktail: Maak de ijsthee zoals hierboven beschreven en voeg 200ml Wodka toe !

 

Tip: voeg bij het serveren onze gedroogde schijfjes limoen of Appelsien !

Ingrediënten:

8 volle theelepels Bitter Lemon

1 Citroen

1 Grapefruit

2 à 3 takjes Rozemarijn

IJs blokjes