Witte en Groene thee melange wordt gezet met water op een temperatuur van ongeveer 75°C. Bij hogere temperaturen verbranden de antioxidanten en wordt de thee bitter. Warm vers water op tot deze temperatuur en voeg daarna de thee toe. Laat het water niet doorkoken zodat er voldoende zuurstof achterblijft waaraan de thee zich kan binden.  Geef de theeblaadjes voldoende ruimte. Gebruik 2 flinke theelepels (of 2 gram) thee per kop en laat deze 3 minuten trekken, langer trekken kan de thee ook bitter doen smaken. Voeg voor sterkere thee simpelweg meer thee toe. De thee kan meerdere malen opgeschonken worden.

Angel's Kiss

€ 3,00

Angel's Kiss

€ 3,00

Witte Pai Mu Tan & Groene Sencha Lung Ching gemengd met papaja, ananas, ananas en roosjes

Zetadvies : 1-2 TL per kop | 80° C | 2-3 min

Citrus Royal

€ 3,20

Citrus Royal

€ 3,20

Een melange van witte en groene thee met een combinatie van kruiden en vruchten die de smaak van champagne zal evenaren.

Ingrediënten: witte thee, groene thee, vervene, citroengras, natuurlijk aroma, lemonmirthe, rode bessen.

Zetadvies : 2 gram per kop / 70 °C / 3 min

Groene thee Sencha, Witte thee Mao Feng, Witte thee Pai Mu Tan, Groene Jasmijnparels, rozenbottel, lavendel, kaasjeskruid en lychee aroma

Zetadvies : 1-2 TL | 80° C | 2-3 min

Ons Geheim

€ 2,95

Ons Geheim

€ 2,95

Witte & Groene thee gemengd met kaneel, amandelen, sinaasappelschil, citroengras, sinaasappel- en rozenbloesem

Zetadvies : 2 gram per kop / 75 °C / 1-3 min