Witte en Groene thee melange wordt gezet met water op een temperatuur van ongeveer 75°C. Bij hogere temperaturen verbranden de antioxidanten en wordt de thee bitter. Warm vers water op tot deze temperatuur en voeg daarna de thee toe. Laat het water niet doorkoken zodat er voldoende zuurstof achterblijft waaraan de thee zich kan binden. Geef de theeblaadjes voldoende ruimte. Gebruik 2 flinke theelepels (of 2 gram) thee per kop en laat deze 3 minuten trekken, langer trekken kan de thee ook bitter doen smaken. Voeg voor sterkere thee simpelweg meer thee toe. De thee kan meerdere malen opgeschonken worden.
Angel's Kiss
Angel's Kiss
Witte Pai Mu Tan & Groene Sencha Lung Ching met papaja, ananas, aardbei en roosjes
Zetadvies: 1-2 TL per kop / 80°C / 2-3 min
Citrus Royal
Citrus Royal
Een melange van witte en groene thee met een combinatie van kruiden en vruchten die de smaak van champagne zal evenaren.
Ingrediënten: witte thee, groene thee, vervene, citroengras, natuurlijk aroma, lemonmirthe, rode bessen.
Zetadvies : 2 gram per kop / 70 °C / 3 min
Witte & Groene thee gemengd met kaneel, amandelen, sinaasappelschil, citroengras, sinaasappel- en rozenbloesem
Zetadvies : 2 gram per kop / 75 °C / 1-3 min