
Ananas-Munt
Ananas-Munt
Heerlijke vruchtenmelange met een frisse touch - ideaal ook voor een ice tea !
Ingrediënten : ananas, komkommer, citrusschillen en pepermunt
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 8-10 min
Vruchteninfusie met ananas, banaan, wortelvlokken, saffloerbloesem, goudsbloemen en rozenblaadjes
Zetadvies : 1-2 TL per kop | 95° C | 5-10 min
Een zoete, fruitige mix van rode vruchten
Ingrediënten: druiven, rozenbottelschillen, braambessen, stukjes appel, hibiscusbloesems, zwarte aalbessen, blauwe bosbessen, aroma, stukjes rode biet, braambessenblaadjes, zwarte aalbessenblaadjes, sleepruimen
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 5-7 min
Bitter Lemonade
Bitter Lemonade
Vruchteninfusie met appel, ananas en granaatappel
Zetadvies : 2 TL per kop | 95C | 8-10 min
Bloedsinaasappel
Bloedsinaasappel
Een heerlijke mix van fijne vruchtjes en het zachte aroma van bloedappelsien en citroen.
Ingrediënten: stukjes appel, hibiscusbloesems, rozenbottelschillen, citrusschillen, saffloerbloesemblaadjes, natuurlijk aroma.
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 5-7 min
Bosvruchten
Bosvruchten
Vruchtenmelange met hibiscus, rozenbottel, appel, vlierbessen, bosbessen, braamblad en aardbeiblad
Zetadvies : 1 tot 2 tl per kop / 95 °C / 8-10 min
Braam - Vlierbes
Braam - Vlierbes
Vruchtenmelange met vlierbessen, hibiscus, druiven, braambessen, aroniabessen, johannesbrood, braambesblaadjes, korenbloembloesemblaadjes.
Zetadvies: 2 TL per kop / 95°C / 5-7 min
Coconut-Lavender
Coconut-Lavender
Vruchteninfusie met ananas, kokos, lavendelbloemen en kittelbloemen
Let wel, de thee kleurt enkel blauw als er een kittelbloem (het paarse bloemetje) in de thee zit!
Zetadvies: 1-2 TL per kop | 95° C | 5-10 min
Het Rode Genot
Het Rode Genot
Vruchteninfusie met hibiscus, vlierbessen, druiven, rozenbottel en zwarte bessen
Voor de kenners, deze thee is de 'Kapelse Droom' van bij Tas Té :-)
Zetadvies: 1-2 TL | 95° C | 5-10 min
Marsepeindroom
Marsepeindroom
Vruchtenmelange met ananas, appel, dadel, rozenbottel, hibiscus, gehakte amandelen en vijgen
Zetadvies: 2 TL per kop / 95°C / 5-7 min
Orange Cookie
Orange Cookie
Een heerlijk zachte en verwarmende vruchtenthee
Ingrediënten: appel, kaneel, citrusschilletjes, stukjes sinaasappel, amandel, aroma, kamillebloesem, rozenbloesem, saffloerbloesem.
Zetadvies: 1-2 TL per tas | 95°C| 3-8 min
Reggae Night
Reggae Night
Reggae reggae reggae night, all night long !
Ingrediënten: hibiscus, rozenblaadjes, mangostukjes, natuurlijk aroma, mandarijnstukjes, kokos, appelstukjes, bamboeblaadjes, aardbeienstukjes
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 5-7 min
Stabroeks Meubelhuis
Stabroeks Meubelhuis
Een leuke herinnering aan het vroegere Meubelhuis in Stabroek, een verwarmende melange met de zachte smaak van amandelen en kaneel
Vruchteninfusie met appelstukjes, gehakte amandelen, kaneel, natuurlijk aroma, bietenstukjes
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 5-7 min
Sweet Dreams
Sweet Dreams
Licht zoete, exotische smakencompositie van sappige mango, tropische kokosnoot en kruidige gember, verleidelijk afgerond met een zoet-pikant kruidenboeket.
Ingrediënten: stukjes mango, stukjes appel, kokoschips, steranijs, kaneel, kardemom, gember, zoethout, kruidnagels, roze peper, natuurlijk aroma
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 8-10 min
Turkse Appel
Turkse Appel
Frisse, fruitige appelsmaak
Ingrediënten: stukjes appel, natuurlijk aroma, citroenzuur
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 5-7 min
Wilde Kers
Wilde Kers
Wilde Kersen thee is heerlijke combinatie van hibiscus, rozenbottel en appel welke perfect aangevuld wordt met de zoetheid van druiven en de smaak van fruitige wilde kersen.
Ingrediënten: hibiscusbloesems, rozenbottelschillen, stukjes appel, druiven, kersen, natuurlijk aroma
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 5-7 min
Wilde Sinaasappel
Wilde Sinaasappel
Een fruitige, bitterzoete thee van wilde sinaasappelen verfijnd met edele bloesems.
Ingrediënten: stukjes appel, hibiscusbloesems, rozenbottelschillen, stukjes rode biet, citrusschillen, citrusschijfjes, natuurlijk aroma, oranjebloesemblaadjes, zonnebloembloesemblaadjes, stukjes sinaasappelsap, granaatappelbloesems, rozenbloesemblaadjes.
Zetadvies : 2 tl per kop / 95 °C / 5-7 min
Winteravond
Winteravond
Vruchtenmelange Appel, druiven, kaneel, peren, sinaasappelbloesem, kamillebloesem, saffloerbloesem, johannesbrood en amandelen
Zetadvies: 2 TL per kop / 95°C / 5-7 min