Theemutsen van Ulster Weavers !

 

De theemutsen van Ulster Weavers zijn vervaardigd van 100% katoen en voorzien van een polyester vulling voor isolatie. Gebruik de theemuts om uw theepot langer op temperatuur te houden.

 

Het Noord-Ierse Ulster Weavers is al sinds 1880 een begrip in keukentextiel. Zij maken gebruik van hun uitgebreide ervaring en vernieuwingsdrang. Sinds midden jaren '90 heeft Ulster Weavers de status van hofleverancier aan het koninklijk huishouden in het Verenigd Koninkrijk.

 

Maak de Ulster Weavers theemuts schoon in de handwas en laat zo drogen (niet in de droogkast!)

Een eigentijdse draai aan een traditionele, op Arts & Crafts geïnspireerde print. Omdat bijenprints nog steeds een populaire trend zijn, kun je er zeker van zijn dat je voorop blijft lopen met deze Bee Bloom theemuts. Bochtige bladeren en bladeren verstrengelen zich met knoppen en bloemen, terwijl bijen lui door de kakofonie van gestileerde takjes terug zoemen naar hun bijenkorven. Honing- en oranjekleurige bloemen vermengen zich met mintgroene tinten, terwijl de blokgedrukte zwarte bladeren het ideale contrast vormen.

Een fantasiebos in een opvallend blokprintontwerp dat een vleugje landelijke stijl aan elke keuken toevoegt. Herten, vossen, dassen, konijnen en uilen bevolken dit gestileerde blokprintontwerp met 'pollenvlekken'-patroon. Dit op het bos geïnspireerde ontwerp zal zeker gewaardeerd worden door iedereen die van dieren en de natuur houdt

Romantiek van rozen met deze gedurfde en levendige collectie met superbloeiers. Een gedurfde botanische kleur die de nieuwste stedelijke natuurtrend naar je keuken brengt, met dikke donkere penseelstreken in contrast met een witte basis. Deze levendige rode en roze rozen bloeien wild tussen de diepgroene tonale bladeren. Deze thedmuts zal zeker tot bloei komen waar ze wordt geplant en de komende jaren een opvallend statement-stuk zijn.

Een pittoresk tafereel voor liefhebbers van het platteland. Deze met de hand geïllustreerde schapen met hun pasgeboren lammetjes zullen vreugde en genot brengen in elke keukenstijl. De gekrulde vachten en vriendelijke gezichtsuitdrukkingen zorgen voor extra plezier, terwijl de heldere weidebloemen de perfecte finishing touch zijn, en dat alles tegen een achtergrond van gedempt warm groen, geïnspireerd op lentewandelingen door het weelderige Noord-Ierse platteland.

Cats in Waiting, een echte klassieker, is sinds 1990 een mainstream binnen de Ulster Weavers-familie. De collectie wordt voortdurend bijgewerkt om aan te sluiten bij de moderne smaak, terwijl de diepe saffraan- en jutekleuren subtiele details en diepte toevoegen aan dit geliefde assortiment.

Theemuts 'Cotswold'

€ 16,95

Theemuts 'Cotswold'

€ 16,95

Geïnspireerd door design uit de Arts and Crafts-beweging. Deze theemuts bevat fictieve vuurvogels, gedrukt in blokprintstijl. Als je beter kijkt, zie je dat het patroon bestaat uit wervelende bloemen en bladeren.

Deze klassieke Ulster Weavers-theemuts met gebrande oranje vossen op een hemelsblauwe achtergrond toont speelse vossen die in de wintersneeuw spelen. Perfect om je huis op te fleuren en een musthave voor vossenliefhebbers.

Breng het regenwoud naar binnen met deze Hang Around-theemuts. Het bevat schattige en nieuwsgierige luiaards met heldere en opvallende kleuren die echt opvallen.

Geïnspireerd door de honden van het Britse platteland, kun je deze trouwe honden zien met klassieke countryruitjes, tartans en wollige sjaals.

Theemuts 'Wildwood'

€ 16,95

Theemuts 'Wildwood'

€ 16,95

Het bos wemelt van het leven, van de koninklijke herten die over de bosbodem dwalen, tot de wijze uilen die tussen de torenhoge bomen neerstrijken. De Wildwood theemuts legt de diversiteit van het leven in onze uitgestrekte bossen vast en introduceert gedempte koper-, goud- en bruintinten die synoniem zijn met het herfst-/herfstseizoen.

Geïnspireerd door de oosterse trend is onze Oriental Birds-theemuts oorspronkelijk met de hand geschilderd en prachtig gereproduceerd op keukentextiel met behulp van digitale print, wat betekent dat geen van de details en textuur verloren gaat. Elegante kraanvogels en oosterse vogels zijn te zien zittend op bloesem- en fruitbomen.

Theemuts Dogs

€ 16,95

Theemuts Dogs

€ 16,95

Deze leuke theemuts met poedels is een musthave voor elke hondenliefhebber !